Райна се влюби в Доминикана, мулат със зелени очи й спря дъха!

Поп фолк дивата Райна се върна от поредната си екзотична забежка заредена с енергия. Певицата открадна от времето си две седмици, за да се наслади на прелестите на Доминикана. Тя е очарована от всичко в екзотичната дестинация.

Бившата на Коцето твърди, че обича такива прелестни места, където природата, автентичното преобладава, а не е акцент лукса, лъскавите сгради и изобщо последните писъци на модата.

[caption id="attachment_441020" align="alignright" width="300"]Райна Райна хвърли око на екзотичен зеленоок мулат в Доминикана[/caption]

Тя разкри, че в страни като Мексико, Бали, Сингапур, Тайланд, Куба тя е оставила частица от себе си и отново с удоволствие копнее да ги посети. Фолкаджийката призна, че се чувства изключително добре в тези държави, защото в тях е освободена. Хората са по-различни, усмихват се, не се подиграват, а са готови да ти помогнат. Пайнерката каза също, че в Доминиканската република има българи, които живеят по половин година в нея.

Благодарение на тях тя е видяла такива райски места, които иначе не се показват на обикновените туристи. Райна толкова е запленена от страната, че би искала да има повече време, за да остане в нея и да я разглежда непрекъснато. Заради нея си е наумила да учи испански език, за да се разбира с местните жители.

Клубовете им също били прекрасни. В тях се свирил различна музика и можеш да танцуваш на воля. Всеки играе както може, без някой да го наблюдава осъдително и да шушука или да прави жлъчни коментари зад гърба му.

Доминикана е съвкупност от красива природа, гореща кръв, забавление и много музика, очаровано обрисува страната поп фолк дивата.

Райна каза, че в хотела се запознала с мулат с много зелени очи. Тя го забелязала, защото той я гледал доста настойчиво. Определено и двамата са се харесали. Но изпълнителката уточни, че не си пада по връзки, особено ако те са на голямо разстояние. Райна била крайно резервирана към такъв тип отношения, които са на разстояние и то достатъчно големи.