Смъртта на красивата Татяна разтърси близките й!

Ледена висулка прекъсна завинаги живота на двадесет годишна рускиня. Огромният къс паднал от девет метрова кооперация в сибирския град Новосибирск и причинило смъртта на девойката. Татяна Игонина загинала на място, като получила тежка черепно-мозъчна травма. 20-годишното момиче излезнало, за да разходи кучето си, но намерило смъртта си.

Родителите й са покрусени от трагедията и не могат да повярват, че това се е случило с тяхната дъщеря. Властите са предупредили много пъти жителите на различните кооперации в Кировска област да изчистват корнизите си от надвисналата ледена опасност. Кооперацията, където се е случил инцидента ще отнесе глоба за живеещите в нея. Но това няма да върне младото момиче, кахърят се покрусените роднини.

[caption id="attachment_441007" align="alignright" width="300"]Татяна Хубавата като картинка Татаня загина по най-нелепия начин[/caption]

Преди известно време ледена висулка отне живота и на шест годишно момиченце. Маргарита Ю. също била ударена от висяща лед, като получила тежки наранявания по главата си. Докторите почти седем дни се борили, за да я изтръгнат от лапите на смъртта. Накрая детето изпаднало в кома и ден след това малкото момиче е починало.

Нещастието се случило вечерта, между 13-ти и 14-ти март. В същия град Киров има още един случай, който за съжаление също завършил трагично. Ледена висулка е убила едномесечно бебе. Детенцето е починало на място, издъхнало е моментално. Общо десетина деца са получили сериозни травми от наранявания, вследствие инцидент с ледена висулка. Въпреки нараняванията, при тях няма регистриран смъртен случай.

Кошмарът се повторил и при младеж, който излезнал да си напазарува в близкия супермаркет. Нещастието се случило предишния месец в областта на град Новосибирск. Младият мъж бил на 27 години. Ледената висулка нанесла тежки мозъчно-черепни травми на младежа и той също издъхнал почти моментално, съобщават властите.