Мая Илиева крие за здравословния си проблем

Мая Илиева има проблеми със здравето си. Все още официално не са потвърдени, но всеизвестно е колко дисткретна е Мая и колко не обича да се шуми около нея. Близки до красавицата споделят, че тя е сериозно болна и като потвърждение на това изтъкват неочакваното решение на Мая да отложи във времето отдавна планувано пътуване.

[caption id="attachment_440995" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева[/caption]

Изненадани са на внезапното й решение, защото тя била подготвила всичко до най-малки подробности за екзотичното пътуване и за двумесечна почивка в Доминиканската република. Но не само отдихът я свързва с райското кътче, а и бизнес интереси. Знаковата вдовица има и стопанисва малък, само с дванадесет апартамента, но скъп хотел в град Кабарете.

Изключително луксозен, той е предпочитано място за отмора на богаташи от цял свят. Мая не забравя и своите близки и приятели и редовно ги води на почивка там. Това екзотично място тя дължи на Жоро Илиев, както и много други имоти у нас и в чужбина. Красивата и умна жена успя да запази наследството на покойния си съпруг и дори да го разшири, за разлика от други дами с подобна на нейната съдба.

Притежава хотели по нашето Черноморие – на Слънчев бряг и Златни пясъци, хотел в Барселона, къща на брегове на Карибския басейн, хотелски комплект в Цюрих. Не може да изброим всичките й имоти.

Особено емблематичен и скъп за нея е хотелът в курорта Цел ам Зее, Австрия, подарен й с много любов от Георги Илиев в деня на сватбата им, припомнят от hotarena.net.

Не само вроденият й бизнес нюх, а и неугасващата й любов към покойния й съпруг са причина тя да пази и доразвива неговото наследство, споделят запознати. Явно силните чувства, които са ги свързвали, са неподвластни на времето.