Калина Паскалева надуши заможната си плячка!

Калина Паскалева отново скандализира. Но този път като се обясни в топли чувства към най-малкия син на журналиста Тошо Тошев - Васил. Младежът е обект на нежните чувства на изкусителката. Скандалната водеща е пуснала фото на страницата си във Фейсбук, на която се вижда как се е гушнала с младока. На снимката си личи, че двамата са си много близки, позират прегърнати и изобщо питаят много добри чувства един към друг.

Преди няколко дни бдителни фейсбукари засякоха в социалната мрежа как Калина е отправила лично съобщение на страницата си във Фейсбук към сина на журналиста. В него брюнетката написа под колаж, където се виждат двамата, че са едни „усмихнати хлапета, целите в прах и драскотини” от известна песен. Не е тайна, че бившата участничка в Биг Брадър е близка с наследника на Тошо Тошев. Двамата се познават от години.

[caption id="attachment_440983" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева се умилква около богатия наследник на Тошо Тошев[/caption]

Известната мома никога не е криела този факт, но е казвала многократно, че двамата са като роднини. Тя чувствала Васко като свой роден брат. Приятелите често се засичали по морето и дори купонясвали заедно. Заради нейната скандална слава обаче аудиторията не вярва, че двамата млади са си като братче и сестриче.

Те подозират, че отношенията между тях са други, на различна основа. Калина Паскалева обаче остро се възпротиви срещу нападките, че двамата с Васил са били интимни. Тя подчерта, че никога между тях не е имало нищо повече от едно силно и вярно приятелство. Мнозина обаче се съмняват в твърденията й.

И как да й се вярва, щом Калина Паскалева е влизала в доста роли досега и то от скандални по-скандални. Съблазнителката от „Островът на изкушенията” и гола репортерка в „Пуснете водата” няма как да прилича на целомъдрена девица. И да държи на този образ, като своя запазена марка? При положение, че разказа тъмни неща за себе си и за так наречения ни елит в своята книга. Затова твърденията, че са само приятели със сина на известния журналист Васил може и да е поредната й поза, твърдят тези, които много не я долюбват.