Дони разкри, че съпругата му Нети е глуха с едното ухо!

Дони срази съпругата си Нети. Без капчица злоба, с огромна доза смях. Това ексцентричният поп певец каза в едно от последните си интервюта. Музикалният режисьор заяви още, че неговата прелестна половинка не чува с едното ухо и е половин инвалид. Това сподели с типичното си чувство за хумор екзотичният певец и композитор, експериментатора на различни тибетски практики.

Дони, чието име по лична му карта е Добрин Векилов е изцяло в услуга на красивата си съпруга. Дългокраката хубавица, заради многобройната си заетост в театъра просто нямала време за обяд.Затова верния й мъж, музикалния продуцент търчал непрекъснато до сградата на Мелпомена и зареждал с енергия майката на прекрасната си дъщеричка.

[caption id="attachment_440976" align="alignright" width="300"]Дони Дони каза истината за любимата си Нети[/caption]

Дони се старае да й угоди във всичко, къде с усмивка, къде със завист шушукат нейните колежки от театъра. Всеки обяд дългокраката певица и актриса получавала сандвич и минерална вода от съпруга си. Седнали заедно да обядват, двамата отстрани изглеждали сякаш са напълно пресни гаджета, кефят им се техни почитатели.

Припомняме, че Дони и Антоанета Добрева, както е истинското име на Нети се запознават в Театъра на армията.

Лъчезарната Нети има от Дони дъщеря Лили, която им се ражда след единадесет години съжителство. Верни на инстинкта си двамата не са прибегнали до изкуствено зачеване, защото знаели, че ще се случи, но когато му дойде времето. Като всяко звездно семейство и тяхното било „облъчвано” с клюките, че се разделят, че единия или другия, или и двамата си изневеряват с куп любовници. Но нищо подобно не се случи, а двойката продължава да си живее заедно и да се радва на прелестната си принцеса.

Отглеждането на малката Лили семейството разчита на баби и помощнички. Все пак не може едно малко момиченце да спи под прожектори и високоговорители, обясни Нети. За което в социалната мрежа също бе избълвани обвинения, че Дони и съпругата му не се грижат за дъщеря си, а са го „захвърлили” на грижи на баби и на гледачки. Пък и ангажиментите на баща й не позволяват малкото създание да се води навсякъде, а не да си стои мирно и топло в къщи, заяви и ексцентричния продуцент.