Кой можеше да заподозре това за миловидната Яна Акимова на Петко Димитров?!

Прелестната Яна Акимова се оказа истинска хищна пираня. Това заявиха недоволни клиенти от драконовските цени, които тя е сложила в танцувалната си школа. Те се оказват повече от непосилна за огромна част от желаещите, които искат да усвоят магията на танца. Съпругата на клубния бос Петко Димитров не се съобразява с нищо, нито с възможностите на хората, които имат желание да тренират там.

Залата се намира в Студентския град, но повечето мераклии не могат да си позволят лукса да станат ученици на световната шампионка по спортни танци. Причината е, че цените на спортните и други танци, както и разнообразните дисциплини, които се предлагат там са непосилни за джоба на повечето кандидат танцьори.

[caption id="attachment_440966" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Яна на Петко Димитров се оказа същинска пираня[/caption]

Богатият й мъж изпълни обещанието си и финансира изграждането на залата. Това се случи след като хубавицата роди син на топ кръчмаря, малкия Доминик. Щастливият татко направи подарък на чаровната си съпруга и мечтаната спортна школа отвори врати към ноември миналата година. Малко след това Яна Димитрова буквално захвърли майчинството и се отдаде с цялото си сърце и душа на бизнес начинанието си.

Дотук нещата се случиха брилянтно, но чаровната танцьорка не се съобразява с хала на повечето ни съграждани, а иска да им одере много кожи, недоволстват клиенти. Те роптаят и срещу хитрината, която спретнала напористата троянка. За разлика от конкурентните школи, Яна не е качила цените на страницата на залата си във Фейсбук, а всеки заинтересуван може да вид какви са те едва след като дойде на място. Това допълнително усложнява нещата, но не работи в нейна полза, твърдят очевидци.

Въпреки купищата ВИП персони, които присъстваха на откриването на залата на Яна на Петко Димитров нещата може и не се случат и школата да затвори. В това са убедени повечето нейни клиенти, визирайки супер скъпарските цени на услугите, които се предлагат в залата.