Наследницата на Борис Солтарийски вече е на пет месеца

Вокалистът на „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски показа рожбата си Ема.

Припомняме, че Борис Солтарийски се ожени за красивата Аделина Димитрова. Съпругата му го дари с прекрасна дъщеричка, която кръстиха Ема. Аделина гордо позира с малката им наследница и публикува снимката в социалната мрежа Фейсбук. Дъщеричката на Борис Солтарийски се появи на бял свят на 1 октомври м.г. – точно в Деня на музиката. Щастливото семейство позира за списание LOVE style, пред което показа за пръв път рожбата си.

[caption id="attachment_440925" align="alignright" width="225"]Наследницата на Борис Солтарийски вече е на пет месеца Наследницата на Борис Солтарийски вече е на пет месеца[/caption]

Към днешна дата радостта на Борис Солтарийски и половинката му вече е на пет месеца. Двамата сключиха брак малко преди да станат родители, а сватбеното им тържество бе съпроводено с доста голям шум. Съпругата на Борис Солтарийски придоби популярност покрай участието си във формата „Умна и красива”, който бе организиран от шоумена Слави Трифонов. Семейството е категорично, че няма да остане с едно дете и планират да имат още деца, но не уточняват колко още.

Вокалистът на Слави Трифонов намеква, че може да са още 3-4, а половинката му е още по-смела. Тя споделя, че не е усетила никаква болка при появата на рожбата им на бял свят и допълва, че може да роди поне още шест дечица. Дай, Боже повече такива смели родители! Аделина и Борис Солтарийски сключиха граждански брак през лятото на миналата година. Аделина Димитрова не крие, че се е влюбила в съпруга си още първия път, в който го видяла.

Той държал да се оженят преди рожбата им да се роди. За следващата година двойката е планирала венчавка в църква, на която да съберат всичките си колеги и приятели от „Шоуто на Слави”. Те искат дъщеричката им да е шаферка на сватбата, пише pik.bg като се позовава на информация на Lifestyle.bg. Големият въпрос сега е дали Слави Трифонов този път ще благоволи да уважи тържеството им, тъй като на сключването на гражданския им брак не присъства.