Бориса Тютюнджиева се отрови на остров Мавриций!

Бориса Тютюнджиева е пострадала тежко. Това се случи по време на ваканцията й на остров Мавриций. Там тя отмаряше с гаджето си, продуцента Андрей Арнаудов. Но от храната моделката получила стомашно разстройство и само лежала и целела тоалетната. Кухнята на Африка е много специфична за белия човек, а и крие доста рискове.

Причината е, че хранителните продукти се продават на улицата, а те често биват кацани от мухи, носещи различни зарази. Затова и хубавицата се тръшнала и трудно се възстановявала. Благодарение на грижите на любовника си и лекарствата, които той й намерил веднага, Бориса се възстановила сравнително бързо.

[caption id="attachment_440880" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева преживя същински ад[/caption]

Останалата част от почивката влюбените изкарали доста добре . Това се вижда от неизменните снимки, които чаровницата побързала да качи на страницата си във Фейсбук. На фотосите Бориса Тютюнджиева буквално сияела от щастие и радост. Това най-вероятно се дължи и на Андрей, който както се вижда добре се грижи за половинката си.

Затова кошмарът, който манекенката изживя на остров Мавриций вече е минало и забравено.Преди известно време в публичното пространство тръгна слуха, че хубавицата чака дете от продуцента. Бориса обаче категорично опроверга слуха, както и много други. Припомняме, че след края на шоуто „Къртицата” Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов станаха гаджета.

Те дълго криха връзката си, но накрая нещата лъснаха. На този етап обаче хубавицата не иска да има дете от богаташа. Най-важният й приоритет е образованието и кариерата й, след което ще дойде ред и на останалото, е повтаряла много пъти гаджето на Андрей.

Тютюнджиева си е признала, че в момента има полза от връзката си с успелия мъж. Според думите й ползите са само емоционални и в никакъв случай не са материални. Казаното от Бориса обаче подлагат под съмнение близки приятели на опосума, според които манекенката яко точи парите на очилатия си приятел.