Устатата Камелия срина Митко Пайнера със земята!

Камелия отново настръхна срещу старите си работодатели. Поп фолк дивата се възпротиви в социалната мрежа срещу това, че смъкнаха от ефира на Планета ТВ една от най-хитовите й песни. Парчето, което русокос ката изпълнява с колегата си Галин и се казва „Само за минута” не се върти вече по ефира на чалга канала. Според продуцента на канала това се е случило заради певицата, която заради правата си го е свалила от екран.

Срещу тази лъжа обаче Камелия остро възропта. Тя написа в социалната мрежа, че като изпълнител тя е подписала документ, че се отказва от правата на песента си и то в разстояние на години напред. Затова няма как тя да е решила да я свали от ефир, тъй като певицата няма права върху тази песен. Свалянето на „Само за минута” е действие еднолично от страна на продуцента на музикалния канал, твърди още в посланието си певицата.

[caption id="attachment_440804" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия скочи срещу Митко Пайнера и го обвини в лъжа и измама пред всички[/caption]

Поп фолк дивата поясни, че е поискала да си вземе само песента „Престъпно е”, тъй като тя е собственост на нейната продуцентска компания „Камс Продакшън" . Чалга звездата е категорична, че не иска по никакъв начин да й се замества името в различни манипулации и задкулисни схеми.

Тя обясни на страницата си във Фейсбук, че не одобрява лъжата и лицемерието и не желае да се тиражират неистини, в които да е замесено името й на изпълнител.

Припомняме, че блондинката се раздели с музикална компания „Пайнер” през октомври 2014 година. След което певицата създаде собствена продуцентска компания „Камс Продакшън” и стартира самостоятелни изяви.