Славена Вътова се омъжи тайно за бащата на бъдещото си дете!

Мис България Славена Вътова вече е омъжена жена. Нейната и на приятеля й мечта за голяма сватба на този етап не се е осъществила. Причината, че хубавицата е забременяла и мечтаната пищна церемония ще стане след като тя роди. Според добре осведомен източник чаровницата е прибавила името на мъжа си към своето и вече се казва Вътова-Цолова.

Младоженците обаче са обещали щом се роди детето им да направят грандиозна сватба, каквато е мечтата и на двамата. Хубавицата вече официално е милионерска съпруга и бебето няма да се роди извънбрачно. Двамата с богаташа Юлиян Цолов са положили подписа си в гражданското. Според лекарите вече се знае, че Мис България 2006 ще стане майка на мъжка рожба. Избраникът на Славена Вътова е с 16 години по-голям от нея.

[caption id="attachment_440800" align="alignright" width="300"]Славена Вътова Славена Вътова се венча тайно за избраника си[/caption]

Той е имал успешна кариера на „Уолстрийт”и дело за покупка на високорискови книжа за един милиард долара. След като лежи 4 години в пандиза в САЩ, той е екстрадиран у нас и започва бизнес на чисто. Двамата се влюбили от пръв поглед. Красавицата се хвали, че отношенията им са уютни, спокойни и много романтични.

Славена също има нелека биография. Две години след като печели приза за най-красива българка заминава за Палма де Майорка, при майка си, за да търси работа. Вместо да краси коктейли и да присъства на лъскави партита, тя си търси сериозна работа. Амбициозното момиче решава, че ще успее, въпреки че не владее испански. Знае английски и малко немски. Но при една разходка с майка си попадат в едно кафене, което току-що набира персонал.

Слагат я на рецепцията и тя трябва да показва на гостите всяка една вещ, подарена от някоя звезда да ги насочва към заведението или магазина за сувенири. Научава езика и бързо напредва в работата. След това започва работа в болница, където е връзка между болни и лекарите. Но психическото натоварване и различните случая я кара да си замине оттам и да си дойде в България. След конкурса е водеща на няколко телевизионни предавания, краси кориците на мъжки списания, не само у нас, но в много страни от чужбина.