Шоуто на Слави Трифонов ще е на предварително направени записи отпреди дни

Слави Трифонов отново изчезва от шоуто си.

Според запознати шоуменът продължава да мързелува и през настоящата седмица предаването му ще бъде излъчвано на предварително направени записи отпреди няколко дни. Оказва се, че единственият ден, в който шоуто не е предварително записано няколко дни преди излъчването му, е в понеделник, когато е и актьорската вечер. През всички останали дни, „Шоуто на Слави” ще бъде запълнено с кадри от кастингите за нови попълнения на балет „Магаданс”, които текат от доста време насам.

[caption id="attachment_440755" align="alignright" width="300"]Шоуто на Слави Трифонов ще е на предварително направени записи отпреди дни Шоуто на Слави Трифонов ще е на предварително направени записи отпреди дни[/caption]

Слави Трифонов за пореден път се възползва от конкурси като този, за да си осигури дълга ефирна почивка. От екипа издават, че същото се е случило и в края на февруари, когато Слави Трифонов липсвал от ефира цели две седмици. Носи се мълвата, че тогава шоуменът заминал на почивка и зарязал шоуто, а през това време били излъчвани кадри от кастингите за подгряващата група на „Ку-ку бенд” на предстоящия грандиозен концерт, който е насрочен за 25 април в зала „Арена Армеец”, пише pik.bg.

След като преди броени дни стана ясно, че Слави Трифонов се опитва да излекува поредната си любовна рана като си е изгубил ума по тийнейджърка, не е изключено двамата да са скроили планове да избягат далеч от любопитните погледи. Според слуховете, които се носят напоследък, Слави Трифонов е хлътнал по девойка, която тази година ще бъде абитуриентка. Пред приятелите си шоуменът споделил, че двамата все още не са били интимни. Те твърдят, че щом Слави Трифонов чака толкоз търпеливо този момент, значи наистина е хлътнал до уши в девойката.

От екипа му издават, че в поведението му напоследък има видима промяна. Той отново имал желание да излиза, да се забавлява, да флиртува и да разказва смешки. Те дори се шегуват, че само за няколко дни шефът им сякаш е разцъфнал за нов живот.