Момченцето, намерено в куфар край Пасарел, може да е син на богаташПолицаи признават, че косите им се изправили от ужас заради зловещата находка край Пасарел

Самоличността на намереното в куфар край Пасарел мъртво дете все още се изяснява. Разследващите продължават да издирват семейството на момченцето, чието тяло беше открито натъпкано в куфар, изхвърлен от водата до моста над язовир "Пасарел". Криминалистите все още не са установили и какво точно се е случило и кой е извършил зверското деяние.

[caption id="attachment_440762" align="alignleft" width="300"]Фоторобот на убитото край Пасарел дете Фоторобот на убитото край Пасарел дете[/caption]

Сред основните версии е, че детето е убито от цигани, които са го натъпкали в куфар и след това са го изхвърлили във водата, за да заличат следите си. Дори и опитните полицаи, участвали в изваждането на малкото телце, разкриват, че косите им буквално настръхнали от ужас заради зловещата гледка. Друга, още по-ужасяваща версия гласи, че убийците на детето са собствените му родители.

За да бъде доказано това обаче е нужно самоличността му да бъде установена, а това е сериозен проблем. Заради доста скъпия куфар, в който е било натикано телцето съществуват реални съмнения, че семейството на жертвата е заможно и разполага с пари, научиха от vsekiden.com. Въпросната чанта струва около 500-600 лева, издават криминалисти. До момента се знае само, че момченцето не е от Долни Пасарел, тъй като в целия град няма изчезнали деца, обяви кметицата.

Скъпият куфар почти напълно изключва вероятността детето да не е българче, а да е пристигнало с потока бежанци от Сирия. Което би обяснило и липсата на каквато и да е информация за него. Убиецът със сигурност не е и педофил, тъй като жертвата не е изнасилена. Което отново се връзва най-много с версията, че момченцето е било убито от близките си.

Възможно е убиецът да е собствената му майка, която да е получила тежък психически срив заради постоянните грижи за него. Заради това и не е бил подаден сигнал за изчезването му.