Камелия и Цветин се държат като влюбени тийнейджъри

Фолк певицата Камелия и приятелят й Цветин продължават да се държат така, сякаш току-що са се открили един друг.

По всичко личи, че любовта им разцъфтява с пълна сила. Камелия и Цветин не престават да се държат като влюбени тийнейджъри, за което мнозина двойки, които са заедно от години, биха могли да им завиждат. Всеки път, щом певицата качи поредното селфи на профила си, нейните фенове изпадат в истински възторг.

[caption id="attachment_440733" align="alignright" width="300"]Камелия и Цветин се държат като влюбени тийнейджъри Камелия и Цветин се държат като влюбени тийнейджъри[/caption]

kamelia1 kamelia2Често пъти кадрите са уловили именно страстните им целувки, че дори и ласките, които двамата си разменят в леглото. Камелия не се свени да направи обществено достояние и снимките им по хавлии, докато влизат заедно в банята.

Разбира се Камелия и Цветин също не са пожалени от събитията в живота и са преминали през редица трудности. За щастие обаче нито една от тях не е успяла да ги раздели. Точно това е истинската любов, коментират феновете й, които не престават да й се възхищават. При все, че са денонощно заедно, те все пак успяват да съхранят любовта си един към друг жива и да не си омръзнат, пише Блясък. Цветин е озвучител на Камелия и този факт налага да е непрекъснато до нея и да не изпуска нито едно от участията й. Той стана и неин мениджър, след като Камелия прекрати договора си с „Пайнер”.

Камелия никога не е крила своята разкрепостеност, дори напротив – не пропуска случай да я демонстрира, което често пъти се превръща в повод за критики. В най-скоро време певицата ще изненада своите почитатели с новите си проекти, по които работи в момента, пише BLife. Тя подсказа, че предстоят множество интересни неща. Изпълнителката пусна и видео обръщение към своите фенове и разбира се не пропусна отново да скандализира, тъй като бе разголила гръдта си и бе нахлупила доста атрактивна шапка. Камелия заявява, че е изключително щастлива, че благодарение на официалната й страница, може да споделя „готините моменти” със своите почитатели, пише pik.bg.