Ники Илиев и Саня Борисова разкриха подробности от личния си живот!

Красивият актьор Ники Илиев и чаровната му съпруга Саня Борисова разкриха подробности от личния си живот, които малко хора знаеха до днес. Първата от тях е, че двамата не само няма да се развеждат, но не са си изневерявали нито веднъж, а скандалите в дома им са нещо несъществуващо.

Семейството се разбира отлично като една от най-допирните им точки е начинът на хранене. Припомняме, че и двамата са работили като модели, затова храната за тях е от особено голямо значение и винаги внимават какво консумират.

[caption id="attachment_440648" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Ники Илиев и Саня Борисова разкриха истината за живота си заедно[/caption]

"Саня например рядко яде месо, а моето първо хранене за деня е около обед. Тя закусва овесени ядки или други храни, съдържащи фибри, а аз я карам на кафе. Обядът и вечерята обаче са задължителни като, когато спортувам гледам да се храня с повече месо. Всичко, което консумираме обаче, е био храна. Нямаме доверие на голяма част от продуктите, които се продават в търговската мрежа и не поглеждаме към полуфабрикатите, консервите или колбасите", обяснява Ники Илиев, чиято любима съпруга се научила да готви перфектно.

Саня Борисова признава, че е наследила готварските си умения от своята майка, но и свъркървата я научила на доста полезни неща. "Обожавам да готвя за Ники винаги, когато съм у дома. Чакам го да се прибере, като винаги искам да го изненадам с някое вкусно и различно ястие. Готвенето е цяла наука, но най-важната съставка в него е любовта. Когато превиш нещата с любов, винаги се получава", философства Саня Борисова.

Тя се смее на твърденията в медиите, че Ники Илиев я карал да ревнува заради близостта си с фаталната вдовица на Илия Павлов - Дарина Павлова, която е негова колежка в журито на шоуто "България търси талант".

"Нито Дарина сваля Ники, нито пък той има симпатии към нея, по-различни от тези към човек и колега. Писанията по медиите не ме интересуват и честно казано, повечето пъти ме разсмиват, отколкото да ме ядосат", уверява чаровната Саня Борисова.