Ирена Милянкова ще търси работа на родни манекенки в чужбинаИрена Милянкова закъса за пари след ареста на съпруга

Ирена Милянкова май е тръгнала по стъпките на мъжа си, шушукат в столичните ъндърграунд среди. От известно време насам манекенката се изявява в ново амплоа, а именно - като международен букер в агенцията на Жени Калканджиева Визаж.

[caption id="attachment_440637" align="alignleft" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова[/caption]

Поне такава се води официалната й длъжност. Казано по-просто, манекенката ще се занимава с намирането на работа на родните моделки зад граница. Основната й работа е да осъществява контакти с партньорите на компанията на на шестата по хубост в света, които са извън границите на родината.

И съответно да договаря хонорарите за участията им. Освен това и Ирена Милянкова се е заела да организира ревюта в моловете в София. Доста от хората в модните среди обаче се съмняват, че зад привидно престижното й ново назначение се крие нещо съвсем различно. И незаконно. А именно - продължаване на далаверите на съпруга й Чолата в търговията с проститутки.

Както знаете, Чолата беше арестуван по обвинения, че организира трафик на момичета извън границите на България, откъде всъщност са й голяма част от парите му. След като беше пратен зад решетките, съпругата му сериозно я закъса с парите още повече, че й се налага да се грижи сама за четирите им деца.

"Нищо чудно да се възползва от прикритието, осигурено й от Жени, и да си върти тайничко аферите, под прикритието на букер", коментират в бранша в София, научиха от Hotarena.net.

Припомняме ви, че не за пръв път се тиражират слуховете, че родните манекенки, които уж снимат фотосесии зад граница, всъщност заработват като момичета на повикване.