Коко Динев реши да даде пълна зелена светлина на Емилия, но решението му озадачи майка му!

Коко Динев буквално се е доверил на половинката си Емилия. Бизнесменът вече е изпитал способностите на поп фолк дивата да се справя с части от бизнеса му и затова е решил да прехвърли върху нея някои от бизнес отговорностите. Коко Динев бил силно разтревожен, че майка му съвсем е запуснала работата като управител около култовата му кръчма в столицата „Кошарите”.

В нея се настанили родата на богаташа, които майка му пускала да работят, защото те се примолили да се трудят поради липса на друга заангажираност. Но както е ясно по-добре да не правиш бизнес с роднини, картинката тук също е идентична. Кръчмата, която преди беше любима на подземните босове, сега направо е запусната, гневят се постоянни клиенти. Не само че е занемарено обслужването, вътре тъне в прах и мръсотия.

[caption id="attachment_440527" align="alignright" width="300"]Емилия Коко Динев шашна майка си с решението Емилия да я замести в бизнеса[/caption]

Няма кой един парцал да мине, възмущават се свидетели на предишния разкош клиенти. За да спре с това Коко Динев е прехвърлил управата на своята половинка. Той вече знае какво може да прави поп фолк фурията. Защото преди известно време той й прехвърли ръководтвото на семейния им хотел в Сандански. След като тя го поела всичко заблестяло и светнало като ново, и всичко вървяло като по часовник, похвалил я самия мъж.

Затова той й се доверил и да върне старата слава на култовата кръчма. Само няколко седмици, след като тя поела заведението всичко заблестяло от чистота и то постепенно си възвърнало старата слава. Станало красиво, приветливо и много шик. Междувременно певицата се грижела перфектно и за сина си Иван. Певицата вече успяла да уволни няколко човека, макар и да били от родата на мъжа й. Тя искала да има ред и всеки да си знае задълженията.

Коко Динев останал възхитен от работата на жена си. Затова той решил да й направи подарък. Купил самолетни билети първа класа и семейството ще лети за Малайзия, тъй като на 21 март певицата ще има рожден ден.