Валери Божинов джитка с 23-годишната Анелия

Валери Божинов не само, че преживя раздялата си с Николета Лозанова, а и вече я замени с нова изгора.

Мълвата носи, че новото завоевание на ритнитопковеца е 23-годишна изкусителка, която е собственик на малък бизнес. Според запознати, Валери Божинов демонстрира досущ като бившата си съпруга Николета как продължава напред, за да не изостане от нейните завоевания.

[caption id="attachment_440495" align="alignright" width="300"]Валери Божинов джитка с 23-годишната Анелия Валери Божинов джитка с 23-годишната Анелия[/caption]

Футболистът напълни страницата си във Фейсбук с фотоси, на които изглежда изключително щастлив и доволен от живота си. Под една от последните снимки, публикувани в профила му, Валери Божинов написа „No mercy“. По всяка вероятност това послание е насочено към бившата му съпруга Николета Лозанова. Някои от феновете му пък смятат, че посланието има препратка към неговите футболни изяви, тъй като както е известно бе на резервната скамейка. Валери Божинов стигна до там след като претърпя контузия и се наложи да му бъде даден известен период, през който да се възстанови.

Само преди няколко дни Валери Божинов написа трогателно съобщение до Ивайло Петев, който е треньор на националния отбор. В съобщението футболистът напомня на треньора за себе си с думите: „надявам се, че не сте ме забравили”. Мнозина определиха тези думи като абсолютна излагация от страна на футболиста, но това е тема за друг разговор.

Що се отнася до новата му любов, тя се казва Анелия. С нея са се запознали онлайн, което според близкото му обкръжение си е стар маниер на футболиста. Младата бизнес дама обаче е заключила профила си в социалната мрежа, с цел да избегне забъркването на името й в скандали. Според клюките, Валери Божинов се е сдобил не само с ново гадже, а и с нов прякор. Напоследък представителките на нежния пол се обръщат към него с „Валери Миличкото”. Така му викали част от завоеванията му, които са известни столични „бръмчалки”, пише pik.bg като се позовава на информация на "Хотарена".