Кейт Мидълтън направи поредна сензация с постъпката си! Британците разочаровани от стиснотията й

Кейт Мидълтън е станала голяма скъперница. Това са констатирали нейните поданици. Херцогинята на Кеймбридж си е купила изключително евтина дреха, за стандарта който води. Тя струва само тридесет и пет британски лири и представлява рокля с много големи точки. Съпругата на принц Уилям никакво намерение да ражда повече деца и затова подобна покупка, за която да ръсне много пари било повече безумие, отколкото реално гледане на нещата.

Според недоволните обаче поданица това не говори добре за кралската особа. Очаква се Кейт Мидълтън да дари Уилям с втори наследник в началото на месец април. Според слуховете второто дете на кралското семейство ще бъде дъщеря. Кейт Мидълтън обаче обяснява постъпката си с това, че тя повече няма да става майка и затова дрехите за бременни са излишни харчове. Затова тя е решена да си купува по-евтини дрехи, тъй като после няма как повече да ги използва.

[caption id="attachment_440402" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън не се понрави на британците със скъперничеството си[/caption]

Завъртяха се и спекулации около името на нероденото още дете на Кейт и Уилям. Според слуховете двамата замисляли да кръстят детето си, ако е от женски пол с името Даяна. Според биографа на покойната принцеса компромисен вариант било малката да носи името Елизабет Даяна Уиндзор, като се вземе името на кралицата и на покойната принцеса Даяна.

Засега не е ясна дали тази информация отговаря на истината. Официалните говорители на кралската фамилия също не са коментирали официално какъв е пола на бъдещото дете на Кейт Мидълтън и Уилям, както и какво ще е името му.

Въпреки това във Великобритания отдавна е започнало със залаганията. Те са заради това какъв ще е пола на второто дете на херцогинята на Кеймбридж, както и какво ще е името, което родителите ще й дадат.