Гала е на тръни заради 18-годишната си дъщеряМари, дъщерята на Гала, посрещна рождения си ден в болница

Гала е силно притеснена за дъщеря си. Наследницата на водещата е прекарала не особено приятен осемнайсти рожден ден, издават близки до семейството. Оказа се, че Мари е била принудена да посрещне пълнолетието си не в заведение с приятели, а в болница. Където е била настанена в следствие на не особено подходяща за възрастта й тежка диета.

[caption id="attachment_440373" align="alignleft" width="300"]Гала с дъщеря си Гала с дъщеря си[/caption]

Младото момиче се подложило на хранителния режим, тъй като искало да бъде в перфектна форма за 18-я си рожден ден. Мари обаче не се консултирала нито с майка си, нито пък със специалист за намеренията си. Така, вместо да постигне желания резултат, ученичката се озовала в болница вследствие на получено хранително разстройство. Резултат от диетата й.

Гала пък изпаднала в ужас, защото си помислила, че проблемът на дъщеря й е много по-сериозен, а именно - апандисит. Което би наложило спешна операция, научиха от hotarena.net. След като Мари й се оплакала, че се чувства зле, водещата незабавно я откарала в болница, където лекарите я прегледали.

За успокоение на разтревожената майка, се оказало само хранително неразположение, а не апандисити. Това помогнало на Гала да се почувства малко по-добре и тя се прибрала вкъщи като оставила Мари в болница, за да е под лекарско наблюдение за няколко дена. Именно в лечебното заведение младото момиче е навършило и пълнолетие. Майка й се опитала да й сготви някоя от любимите храни за празника, но била толкова притеснена от случващото се, че си изгорила сериозно ръцете, оплака се самата тя в предаването си "На кафе".

Мари е плод на любовта между Гала и Косьо Будев, първият й съпруг.