Глория е твърдо решила да се откаже от кариерата сиГлория попари хилядите си фенове с решението си

Глория хвърли в ужас най-верните си фенове с решението си. Примата на поп фолка обяви, че е твърдо решила да се откаже от кариерата си и да слезе завинаги от сцената. Пред близките си приятели и пред семейството си певицата споделила, че е обмисляла изключително дълго и сериозно решението си и е непоклатима в него.

[caption id="attachment_440367" align="alignleft" width="300"]Глория се отказва от сцената Глория се отказва от сцената[/caption]

Според думите й е крайно време тя да се оттегли, тъй като вече е постигнала предостатъчно и е по-добре да се преориентира към някое друго поприще. Освен това звездата се чувства и лично засегната от начина, по който младите й колежки в бранша опорочават цялата гилдия и буквално съсипват индустрията с пошлите си и копирани изпълнения, песни и клипове. В които залагат единствено на разголената си плът и на скандала, без да демонстрират каквито и да е певчески умения.

И на всичкото отгоре са толерирани и излъчвани нон стоп в ефира на телевизията на Митко Пайнер. Самата Глория неведнъж е беснеела пред близките си заради случващото се в Пайнер и категорично отказвала да дели една и съща сцена с посредствени певачки като Джена, Галена и Андреа, научиха от hotarena.net.

Както феновете добре знаят, примата неведнъж е заявявала публично, че е крайно време по-младите й колежки да започнат да записват по-стойностни парчета и да не ходят полуголи на сцената и в клиповете си.

След като това така и не се случва обаче, Гло е решила сама да се оттегли, за да не дели сцената с тях. От Пайнер пък упорито отказват да приемат решението й и твърдят, че оттеглянето й е само временно.