Венета Райкова сподели как е изваяла такова тяло на тези години!

Венета Райкова използва свободата си за тренировки и почивки, след като предаването й „Горещо” слезе от екран. Тя обаче е изваяла тяло на манекенка. Блондинката твърди, че не е постигнала перфектна фигура не с изтощителни диети, а благодарение на нова програма, наречена Стотт Пилатес

Звездата от телевизията се похвали, че благодарение на тази програма е изваяла бедра и е стегнала коремните мускули. Това се вижда от нейните снимки, които русата екс водеща е публикувала на страницата си във Фейсбук.

[caption id="attachment_440345" align="alignright" width="193"]Венета Райкова Венета Райкова разкри какви упражнения прави за перфектното си тяло[/caption]

От нейното фото си личи, че бившата телевизионерка прекарва доста време в тренировки. Но това е единственото, което прави. Защото също от снимките й се вижда, че тя не спазва никакви изтощителни диети и добре си хапва със семейството си. Това пък си личи от други снимки, на които чаровницата е сложила доста лакомства пред мъжа си Тишо и техния син Патрик.

Венета Райкова обясни, че е постигнала стегната си визия благодарение на тази разновидност на пилатес, при която се постига резултати доста по-бързо от останалите разновидности.

Наскоро в социалните мрежи се показа доста вталената Венета Раюйкова, за което се из коментира че тя страда от тежките болести на века като були мия и анорексия. Нищо от това не се оказа вярно, просто водещата е решила да прави изваяно тяло благодарение на тренировките.

Припомняме, че Венета Райкова изхвърча от Нова телевизия през през юли миналата година. Според слуховете на шефовете й писнало да вкарва в студиото шамани и врачки, това не се харесвало и на аудиторията. Хората искали да гледат пикантерии около живота на звездите и предаването на Венета вече било с катастрофален рейтинг. Затова „горещата”водеща остана без работа.