Новата изгора на Слави Трифонов ще е абитуриентка тази година

От обкръжението на Слави Трифонов разкриват, че си е изгубил ума по тийнейджърка.

По всичко личи, че прави опити да зачеркне изцяло Мартина от живота си и да се отдаде на нова любов. Шоуменът отново лети на крилете на любовта при това този път със съвсем младо гадже. Според запознати, девойката е едва на 18 години. С красавицата, която е и много умна го запознали негови приятели преди два месеца.

[caption id="attachment_440301" align="alignright" width="300"]Новата изгора на Слави Трифонов ще е абитуриентка тази година Новата изгора на Слави Трифонов ще е абитуриентка тази година[/caption]

Макар огромната разлика помежду ми, най-желаният ерген в България, който наближава 50-те и съвсем спокойно може да й бъде баща, хлътнал по нея до уши. Още след първата среша учиндолецът живнал от депресията, в която изпадна след раздялата си с Мартина. От екипа на Слави Трифонов издават, че той отново има желание да излиза, да флиртува и да разказва смешки. Сякаш за няколко дни той разцъфнал за нов живот. В типичния си стил шоуменът се опитва да скрие личния си живот от широката общественост, тъй като се опасява да не урочасат връзката му и отново да остане сам. Никой от колегите му не знае името на тайнствената красавица, с която излиза напоследък.

Слави Трифонов често канел девойката в дома си и предпочитал отдалечени заведения извън столицата, където да се срещнат. Двамата дори успели да отскочат и за кратка ваканция извън граница. За разлика от Мартина, новата му любов е далеч от скъпите дрешки и лукса. Това, което завладяло шоумена, била именно скромността на девойката, тъй като вече му било писнало от жени, които го преследват единствено заради парите.

Пред майка си и сестра си той се похвалил, че новата му изгора е страхотна и е много по-различна от всички жени, с които е бил преди това. Двамата все още не са стигнали до интимна близост, но Слави Трифонов не я притиска, тъй като на този етап се чувства достатъчно щастлив от платоническата им връзка. Според непотвърдена информация, тази година девойката завършва Музикалното училище, пише таблоидът „Всеки ден”.