Криско буквално взриви зрителите с танца си като Михаела ФилеваKриско се превърна в хита на вечерта след епизода снощи

Криско успя да се превърне в хит в нета за нула време. Само за една вечер хип хоп изпълнителят си спечели цял куп нови фенове, дори и сред хората, които не харесват особено много творчеството му. Снощното му изпълнение в "Като две капки вода" обаче успя да развесели всички зрители пред малките екрани.

[caption id="attachment_440259" align="alignleft" width="300"]Криско като Михаела Филева Криско като Михаела Филева[/caption]

Като част от регламента на шоуто, Криско трябваше да влезе в ролята на Михаела Филева. И не просто да изпее нейна песен, а да се превъплъти изцяло в образа на младата певица. Като за целта беше гримиран и облечен като нея и дори разучи специална хореография за изпълнението си на "Приливи и отливи". Рапърът се вживя изключително много в емоцията на парчето и не само, че успя да изимитира донякъде гласа на колежката си, ами направи всичко възможно, за да изиграе и романтичния танц.

С което предизвика искрен смях не само в гостите в студиото и зрителите пред малкия екран, ами и в журито. За нула време клипчето с изпълнението на Криско събра хиляди гледания в сайтовете за видео споделяне, а коментарите към него са само положителни. Нещо, което не се е случвало с нито една от песните от личното му творчество.

"Разби ме направо, това движение на крака назад беше убийствено", "Не съм вярвал, че ще харесам нещо, изпълнено от него", са само част от отзивите на феновете, видяха от Агенция ПИК. Неслучайно, макар журито и останалите участници да го порязаха с оценките си, Криско получи най-висока оценка от вота на зрителите.

Вижте и вие и се посмейте с изпълнението на габровския рапър.