Емануела отслабна с уникален метод след раждането!

Емануела отново се върна на сцената. Само два месеца, след като роди втория си син Димитър Динев-младши певицата се завърна на сцената в топ форма. Изпълнителката на Ара мюзик не само няма коремчето, което е типично за жени, които наскоро са раждали, но и дори е по-слаба от преди. Това твърдят и всички потребители на нета, които са видели певицата на живо.

Случилото се с нея е и прецедент, коментират и пресните майки в сайтовете, които се чудят как толкова скоро след раждането зеленооката красавица се появи на участие в перфектна форма. А само два месеца по нея няма и следа от бременността и раждането й.

[caption id="attachment_440223" align="alignright" width="298"]Емануела Емануела буквално се стопи след раждането[/caption]

Фолкаджийката дори си възвърна не само формата, но и изглежда много по-слаба от преди.

Според близки до звездата тя си е възвърнала перфектната визия със здравословно хранене и фитнес тренировки. Певицата се хранела само със салати с кълнове и семена, ежедневни тренировки и понякога кара само на това, разкриват истината за диетата й близки до певицата.

Според други причина за отслабването на изпълнителката на „Тръпката” е и проблемите около фамилия Диневи. Припомняме, че олигарсите не пожелаха да я приемат в семейството си. Приятелят на Емануела Димитър Динев, от когото тя роди син не я заведе до олтара. Упорития слух твърди, че той бил натискан от баща си, олигарса Динко Динев да не я прави законна половинка.

В противен случай родителя заплашил първородния си син, че ще го лиши от наследство и ще врътне кранчето. Въпреки изпитанията и различните медийни слухове на последното си участие Емануела каза, че не е изоставено от бащата на втория си син. Димитър Динев навлизал в бизнеса и бил по бизнес дела на морето.

Но въпреки уверенията на самата Емануела, че ще си стои в къщи и ще си гледа малкия Митко, това не се случи. Запознати подозират, че финансовото кранче наистина е врътнато и на певицата се налага да изкарва прехраната си.