Слави Трифонов е забравил текстовете на песните си

Слави Трифонов е измъчван от сериозни притеснения напоследък.

От екипа му издават, че е изпаднал в истинска истерия преди големия концерт, планиран за 25 април в зала „Арена Армеец”. Първоначално Слави Трифонов се притеснявал дали ще успее да напълни огромната зала, която е най-голямата на територията на България. Този му страх отпаднал, след като билетите били продадени за ден и половина.

[caption id="attachment_440194" align="alignright" width="300"]Тази рецепта при безсъние и нервна възбудимост се прилага 1.5-2 месеца Тази рецепта при безсъние и нервна възбудимост се прилага 1.5-2 месеца[/caption]

Сега обаче шоуменът е измъчван от мисълта дали няма да се провали пред 15-те хиляди зрители, които са в трепетно очакване на събитието.

Всъщност, оказва се, че Слави Трифонов има основание за притеснението си, тъй като е забравил текстовете на половината от хитовете си, които трябва да изпълни на юбилейното събитие заедно с „Ку-ку бенд” Всеизвестен е фактът, че шоуменът отдавна не е пял, тъй като от доста време насам не приема участия по заведенията, а и рядко се случва да хване микрофона в студиото. От известно време Слави Трифонов не е правил турнета и концерти и е в рамките на нормалното да е позабравил част от текстовете на песните си.

От „Ку-ку бенд” уточняват, че Слави Трифонов използва всяка свободна минута, за да си припомни текстовете. Налага се да навакса на бързи обороти, тъй като не му остава много време. За разлика от шефа си, преобладаващата част от вокалистите и музикантите постоянно имат участия, но пък присъстват редовно на репетициите.

Преди броени дни плъзна мълвата, че Слави Трифонов се опитва да преодолее тежката си раздяла с Мартина като се задява с тийнейджърка. Негови приятели го запознали с 18-годишната девойка преди два месеца. Към днешна дата изглежда, че именно тя е жената, която успя да разпали отново любовта на наближаващия 50-те години ерген. От близкото обкръжение на шоумена разкриват, че живнал още след първата си среща със свежата красавица. Той направо се прехласнал по красотата на девойката, която съвсем спокойно би могла да му бъде дъщеря, пише pik.bg.