Вероника Здравкова не е изпращала никакъв колет на баща си, както разтръбиха медиитеВероника Здравкова е била подготвила подаръка за рождения ден на баща си

Вероника Здравкова не е изпращала колет за баща си, както разтръбиха медиите. И пакетът, получен драматично в ефира на една от националните ни телевизии изобщо не е "колет от отвъдното", както беше представено, с цел вдигане на рейтинга. Действително, подаръкът в колета е бил предназначен от студентката за рождения ден на баща й.

[caption id="attachment_440168" align="alignleft" width="233"]Вероника Здравкова Вероника Здравкова[/caption]

Младото момиче го е било приготвило в квартирата си във Велико Търново, за да го поднесе лично на татко си. След като изчезва на 28 февруари и родителите й отиват в апартамента й да я търсят, виждат приготвеното пакетче, но покрай стреса и притесненията го забравят.

Вторият път, в който отиват в студентското жилище на дъщеря им, вече е за да вземат дрехи за погребението й, след като мъртвото й тяло беше открито във водите на река Янтра.

Тогава почернените хора отново забравили да вземат последния подарък на дъщеря си. Сетили се едва след погребението на убитата студентка и баща й помолил родителите на съпругата си, които са в Горна Оряховица, да му изпратят подаръка с колет, за да може да го ползва.

Така се стигна до раздуханата ситуация, че е получил подарък сякаш от отвъдното, научиха от "24 часа". Почернените родители разкриват още, че са звънели на полицията и прокуратурата, за да научат повече подробности за задържания за убийството на дъщеря им. Разследващите обаче отказали да им споделят по-детайлна информация, изтъквайки само, че има категорични доказателства, че именно циганинът е убил дъщеря им.