Николай Бареков посочи кой е ограбил ТВ7

Николай Бареков разкри цялата истина за ТВ7.

Той се жалва, че когато е влязъл в медията като изпълнителен директор, задълженията вече са били огромни. Евродепутатът заяви, че доколкото си спомня задълженията преди да заеме този пост вече са възлизали на стойност, надвишаваща 250 млн. лева. Макар да положил усилия да изправи медията на крака за една година, не успял.

[caption id="attachment_440137" align="alignright" width="300"]Николай Бареков посочи кой е ограбил ТВ7 Николай Бареков посочи кой е ограбил ТВ7[/caption]

Николай Бареков обаче припомня, че за времето, в което е бил изпълнителен директор на ТВ7 е успял да направи медията втора по гледаемост и голяма част от журналистите в нея са именно негово назначение. Той определи като „огромна трагедия” това, което се случва към днешна дата с всички тях. Припомняме, че журналистите от ТВ7 заплашиха, че ще спрат работата си в 14 ч. вчера, но така и не го направиха. Повод за заканата им стана фактът, че вече втори месец те не са получавали трудовите си възнаграждения.

Николай Бареков изплака, че служителите на ТВ7 изживяват същото, което Цветан Василев му е причинил през миналата година, ограбвайки го с пет милиона лева като е отказал да плати задълженията на фирмата "Ноу фрейм България", която пък от своя страна дължала тази сума на работници и контрагенти. Сега цялата тази история се повтаря и със служителите на медията, на които са ограбили заплатите.

Лидерът на ББЦ подчерта, че тогава се опитал да обясни на шефовете, че не нападат него, защото това, което се случва не е пазарно и ще рефлектира върху тях. Николай Бареков изрази съчувствие към журналистите, които не могат да изхранват децата си, тъй като са лишени от заплати. Той обаче не скри задоволството си от факта, че по този начин ще могат да разберат в какво положение е бил поставен той – ограбен от олигарсите на България преди 1 година, след като бил дал труда си за възхода на тази медия. В заключение Бареков посочи, че помага на ТВ7 с каквото може в качеството си на евродепутат, пише pik.bg.