Жени Калканджиева показа, че с нея никой не може да се гаври!

Жени Калканджиева врътна кранчето на неверника Тачо. Шестата по хубост в света била бясна на Стефан Манов заради безбройните му изневери. От яд тя му запорирала всички сметки и плейбоя останал без пукнат лев.

Припомняме, че двамата участваха в култовото шоу ВИП Брадър и тогава мъжа на шефката на модна агенция „Визаж” получи също солиден хонорар. Но безкрайните купони и знойни хубавици сториха това, което се случи- парите се изпариха много скоро.

[caption id="attachment_440110" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева буквално размаза неверния Тачо[/caption]

Пиянските запои на Тачо провокираха и следващата му глупава постъпка. В медийното пространство се завъртя слуха, че Тачо ще се развежда с красивата си съпруга, за да се жени за плеймейтката Гентиана Халити. Любовната им заигравка продължи обаче точно три-четири дни и мерака, заедно с последните пари на Тачо се изпариха.

След като съпругата му спря приходите и издръжката на шавливеца, Стефан реши най-после да се кротне. И да се покаже като най-примерния съпруг. Първото нещо, което стори „влюбения Ромео”, след като разбра че може да остане на улицата без пари, беше да натири най-прясната си любовница Гентиана.

Припомняме, че още като съквартиранти в шоуто по Нова телевизия Тачо показа агресивния си характер и пиянски навици. Там той си поръча над сто и шейсет пъти бира от продуцентите. Като не забрави да подчертае няколко пъти, че властната му съпруга го потиска и затова той са държи по този начин.

Стефан тогава измъдри и мнението си защо Жени казваше в шоуто, че го обича и мрази едновременно. Според него това било понеже бившата Мис България не му простила забежката с предишната му любовница Зорница Линдарева. Привидно Жени потискала гнева си от изневярата му с девойката с лабилна психика, но все още не успяла да превъзмогне креватните му прегрешения.