Александър Колев сам избрал да стои встрани от публичното пространство

Александър Колев, синът на талантливия артист Тодор Колев излезе на светло пред BTV. В ексклузивно интервю той откровено говори за семейната сага, за срещите и разделите, за това какъв баща е бил великият артист и защо Александър не е афиширал връзката си с известния си татко.

[caption id="attachment_440113" align="alignleft" width="300"]Александър Колев със съпругата си Александър Колев със съпругата си[/caption]

Синът споделя, че не се е натрапвал в публичното пространство досега, защото е бил държан настрана.

С баща си са били заедно в Канада, когато артистът работи там и живее заедно с втората си съпруга, майката на Александър. Преди това тя е била женена за чужденец, който попада в затвора, заради търговия с оръжие. По това време Тодор Колев се запознава с нея и се трогва от съдбата й. Двамата се сближават, женят се и тя заминава с него за Канада. Явно една нейна мечта се е сбъднала, защото тя остава там със сина им, а не се връща в България заедно с втория си съпруг.

По тази причина момчето не е виждало баща си пет години, но общо взето са живяли разделени цели осем. До деветнайсетата си година Александър е живял в Канада, а след това – във Франция. И след този период не са контактували много помежду си, сближили са се през последните години от живота на артиста.

Спомените на Александър за баща му са като за един много зает човек, той го е познавал повече от телевизора. Много дисциплиниран и отговорен, всеотдаен и перфекционист в работата си, талантливият артист е бил и строг баща.

Но Александър сподели и за едно съвсем скоро споходило го щастливо събитие, самият той вече е баща.

Ако беше жив, Тодор Колев щеше да стане още един път дядо. Но той не можа да дочака не само внучката си, а и сватбата на сина си с красивата Ани, съжалява синът му. Но бебето вече е центърът на света за младото семейство. Суетнята и грижите около него изискват много време и опит, но те разчитат и на помощта на сестрата на младата майка.

А дали най-малката наследничка на Тодор Колев ще тръгне по стъпките на великия си дядо, времето ще покаже.