Алисия каза истината за Николета Лозанова и Валери Божинов!

Алисия избухна в социалната мрежа. И то с адрес към вечната й врагиня Николета Лозанова. Въпреки че двете отдавна не се виждат и деляха различни мъже, те не спират да се кълвят и да търсят разбиващи компромати. Но последната изява на водещата на „Папараци” просто преля чашата на търпението на поп фолк певицата Алисия.

[caption id="attachment_439967" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия избухна с неочаквано разкритие за Николета Лозанова[/caption]

Според нея поръчител на всички гнусни измислици идва именно от Николета Лозанова. Според певицата плеймейтката пуснала в сайтовете информация, че двамата се разделят със съпруга си Валери Божинов именно заради стоплените отношения на бившия й съпруг със звездата на „Ара мюзик”. Поп фолк дивата обаче заяви, че отношенията й с бившия й са на ниво грижи за тяхното общо дете Валери Божинов-младши.

Алисия потвърди, че те спират до това положение, а личния живот на футболиста не я интересува. Тя категорично отрече двамата да се събират, както и да имат общо бъдеще. Както и това, че заради нея отношенията със съпругата й са се разклатили. Припомняме, че наскоро в медийното пространство избухна клюката, че Валери и Николета се развеждат. Николета Лозанова веднага заяви, че причината е в съпруга й, който й е изневерявал многократно.

По-късно набеденият й мъж, когото всички побързаха да направят чудовище каза, че обича най-много своите деца. Но стана ясно също, че Николета Лозанова не е била вярна по време на брака им. Тя е преминала последователно през прегръдките на турски предприемач, зърнен бос и Ники Михайлов. Двамата са били гаджета преди, но както се казва в една пословица „любовта ръжда не хваща” те отново са стоплили отношенията си. Дотолкова, че са сложили огромни рога на половинките си.

Алисия се ядоса на сайта, който написа, че са стоплили отново отношенията с Валери заради изневярата на Ники и двамата са се заиграли в социалните мрежи. Освен това се подметна, че огромния букет, който предизвика фурор в медийното пространство бил от Валери. Алисия отрече да има какъвто и мъж до себе си, най-малко пък мутренски бос. А това, че двамата с Валери се виждат тя обясни, че е единствено заради общото им дете. Певицата каза още, че няма нищо лошо в това да се поддържат едни нормални отношения с бившия си съпруг и то в името на сина им Валерко.