Лияна хвърли в шок всичките си приятели и фенове!

Неотдавна Лияна сподели в социалната мрежа, че има няколко готови парчета, които по всичко личи, че няма да бъдат промоцирани.

Поп фолк певицата Лияна фокусира вниманието върху себе си.Фолкаджийката се възмути, че няма да излиза повече на сцената и няма да пее. В социалната мрежа тя изригна, че на нея вече й е писнало да слуша гадости, които се пишат по неин адрес. Лияна искрено е възмутена от шоубизнеса, който за нея е напълно фалшив. Певицата е безкрайно вбесена, че името й се спряга с поредната мутра, която й става любовник.

[caption id="attachment_439876" align="alignright" width="300"]Лияна Лияна се отказва от пеенето, вбесена е на медиите[/caption]

Затова тя ще протестира и спира да прави музика и да пее, защото у нас всичко се преиначава и преекспонира гротесно. Лияна написа още на страницата си във Фейсбук, че жълтенията дълбоко се е паркирала в душата на народа ни и единственото, което ги вълнува е това. Ѝ в тази връзка народа ни не се интересува от нищо друго, освен от гадости и скудоумни новини, които те приемат за чиста монета.

Изпълнителката на няколко хита, сред които и „Забранена любов” буквално застреля феновете си с твърдото си намерение да спре да пие. Бившата участничка във ВИП Брадър не веднъж си е давала почивка от участия и изяви и се е оттегляла от сцената, но сега е категорична, че ще направи това окончателно. Причината, която тя изтъква е заради измислените ВИП персони у нас и жълтата преса. Според поп фолк дивата Лияна измислените медии тиражират изданията си заради сътворяване на небивалици, които унищожават имиджа и живота на тези, към които са насочили отровните си стрели.

Малко преди да избухне на страницата си във Фейсбук фолкаджийката разкри, че има вече няколко готови парчета. След обидата обаче не е ясно дали те изобщо ще видят бял свят, за да зарадват феновете й. Припомняме, че преди известно време и колежката й Десислава също се оплака в социалния клюкарник. Блондинката, която наскоро се върна отново в „Пайнер” се възмути от негативизма и пошлите думи на хора, които не одобряват новото й парче, което тя изпя на ежегодните награди на Планета” ТВ. Гласовитката се възмути от злобата и жлъчта, която залива всичко.