Около 2 кг са били отстранени от бюста на Преслава по време на две тежки операции

Интервенциите за били наложителни за Преслава, тъй като заради драстичното отслабване пищните й форми спихнали и увиснали като празни кесии – пише „Уикенд”. Допреди 3-4 години певицата водеше класацията, в която всяка пайнерка по задължение трябва да участва – за най-голяма гръдна обиколка. И докато бюстът на фолкдивата беше естествен дар и ген, гърдите на колежките й бяха дело на пластичните хирурзи – коментира изданието. За огромна скръб на феновете от огромния „балкон” на Преслава вече няма и следа. Проблемът на Петя Колева Иванова, както е истинското й име, с бюста започнал паралелно с отслабването, при които тя загуби над 30 кг от теглото си. И тъй като при слабеещите жени гърдите са първите, които губят маса, за 3 месеца те се спарушили като стафиди на слънце. Увиснали грозно и предизвикали емоционален дискомфорт у Преслава. Заради сниженото си самочувствие и от срам, тя помолила продуцентите си за известно време да не приемат заявки за участия.

[caption id="attachment_439862" align="alignleft" width="300"]Преслава От сочния бюст на Преслава няма и помен[/caption]

Тъй като звездата категорично отказала да започне да се храни нормално и редовно и така да напълни отново сочната си гръд, единственото решение на проблема бил скалпелът. По време на редукционната мамопластика изрязали излишната кожа, мастна и жлезиста тъкан. Операцията била направена в елитна клиника в Германия. От чашка F на сутиена Преслава минала на чашка B. Дотук добре, но за нещастие при певицата се получили усложнения. „Имах наистина огромни проблеми, наложи се докторът да пристигне в България. Преминах през страшен ад, адски болки” – изповядва се звездата пред най-четеното светско списание „Love Style”, без обаче да разкрива какво точно е довело до спешната й хоспитализация. Наложило се да се направи още редукция на бюста на Преслава. От „Пайнер” се принудили да отложат с месец промоцията на албума й „Не съм ангел”, докато бъдат оправени пораженията върху тялото на певицата и тя се възстанови.