Страхотно пречистване на белите дробове при пушачите!

Тютюнопушенето е вреден навик. Цигарите са опасни за здравето, но има начини да се намали това тяхно влияние с редица природни средства, плодове, и зеленчуци. С тях просто може да се намали опасното влияние на пушенето на цигарите. Папиросите съдържат в себе си повече от четири хиляди отрови, което с равнява на токсичните вещества с едно бунище. Тютюневият дим поразяват белите дробове, включително и наслагват в тях вредните вещества катран и никотин.

[caption id="attachment_439776" align="alignright" width="300"]бели дробове Важно за пушачите - ето как да пречистим белите дробове[/caption]

Минералната вода е едно от най-добрите средства за прочистване на организма. Тя не само хидратира, но и измива вредните, токсични вещества от организма. Лютата храна също е начин да се прочисти тялото и белите ни дробове от вредното влияние на тюютнопушенето. Лютото чили или чушлета спомагат да се разгради катрана и по-лесно да се изчисти организма и в частност белите ни дробове от тях. Магнезият е елемент, който се дава в завишени количества на хора, страдащи от астма. Той увеличава способността на белите дробове да увеличат капацитета си за приемане на въздух. Магнезий се съдържа в ядките и белия боб.

Чесънът е универсален природен продукт. Той помага срещу много болест, включително и предпазва от рак и от инфекция на белите дробове. Неговата консумация помага да се изчисти организма ни от вредните вещества. Токсините се изчистват и от копривата. Тя дава на организма желязо, като съдържанието им прочиства белите дробове, тялото от инфекции и зарази.

Засилената консумация на нар и грейпфрут чистят тялото от вредните вещества, които се натрупват след пушенето на цигарите. Те съдържат вещества, които стопират развитието на белодробните заболявания.

В царевицата се съдържат силни антиоксиданти. Те предпазват организма от рак и от вредното влияние след употребата на цигарите. Джинджифилът е естествен лек срещу редица опасни заболявания. Той предпазва от инфекции на белите дробове и на организма, чисти и токсините. Препоръчва се на пушачите да вдишват различни етерични масла, за да предпазват организма си от вредни влияния и да изхвърлят вредните токсични натрупвания.