Страховито предсказание на Петър Дънов излезе наяве

Страховито предсказание на Петър Дънов излезе наяве
4.5 (90%) 4 votes

Още едно от предсказанията на Петър Дънов излезе наяве

Още едно от мрачните и страховити предсказания на Петър Дънов излезе наяве. Последователят на Бялото братство Иван Мицкин сподели едно от пророчествата на учителя, направено през 30-те години на миналия век.

ВАЖНО: Задължително погледнете и ТОВА: Подробно за предсказанията на Петър Дънов (Въведение в Учението за начинаещи)!

Създателят на братството пророкувал Трета световна война. Според него това ще се случи при обстоятелства, подобни на тези в момента – сняг и слънчево затъмнение. Само след няколко дни на 20 март се очаква уникално затъмнение на слънцето.

Според предсказанието на Петър Дънов, кокичето на мира ще разцъфне след големия сняг, но то няма да види светлината на слънцето, тъй като ще остане под сянката на войната.

Петър Дънов

Петър Дънов предсказал война за България

Иван Мицкин се опита да разтълкува думите на пророка, заявявайки че той може би е искал да каже, че войната ще избухне след разтапянето на снега и слънчевото затъмнение.

Според него думите на учителя, че кокичето ще остане в сянка означават точно това. Слънцето е символ на мира и Петър Дънов вероятно е искал да каже, че войната ще избухне, когато слънцето се скрие, т.е. след слънчевото затъмнение.

Иван Мицов разказва, че това пророчество на учителя се предава от поколение на поколение в рода му и той разсъждава от години върху думите на учителя. Последователят на Петър Дънов е убеден, че това предсказание ще се сбъдне много скоро.

Той подчерта, че създателя на бялото братство винаги е свързвал бъдещето на България с това на Русия.

Друг последовател на учението на пророка – Георги Добрев разказва, че в едно от предсказанията си той казал, че Втората световна война няма да е последна и още една голяма война очаква света. Феноменът видял, че в България ще се пролее много кръв. На въпроса кога ще се случи това, учителят отговорил, че този момент не е толкова далече, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар