Емо Чолаков в депресия, спря да се шегува

Емо Чолаков в депресия, спря да се шегува
5 (100%) 1 vote

Емо Чолаков ходи мрачен и потиснат из коридорите на бТВ

Емо Чолаков е в депресия заради мартенската зима

Емо Чолаков изпадна в депресия. Колегите на винаги усмихнатия синоптик са изумени от промяната в него в последните дни. Симпатягата е загубил всякакво настроение и ходи мрачен и потиснат из коридорите на бТВ. Като дори отказвал да се шегува с останалите. Дори и зрителите на медията успяха да забележат, че любимецът им не е в обичайното си приповдигнато състояние на духа. А причина за това се оказа, парадоксално или не – времето.

Емо Чолаков не е в настроение

Емо Чолаков не е в настроение

Мартенският сняг хич не се нравел на водещия на прогнозата за времето и той и не се опитвал да го скрие. Това се оказала причината симпатягата да съобщава прогнозата в последните дни без капчица ентусиазъм и без обичайната си заразителна усмивка. И без станалите негова запазена марка остроумни коментари и лирически отклонения. Самият синоптик споделил с колегите си, че настроението му се изпарява в момента, в който стане сутрин и види снега.

Освен, че мразовитото време го потискало, Емо Чолаков се кахърял, че заради снега не може да се отдаде и на любимото си занимание, а именно – да кара колело. Симпатягата обожава да хвърчи с велосипеда си и нямал търпение времето да се позатопли, за да се наслаждава на хобито си.

Лошото му настроение обаче никак не се нравело на зрителите, които са свикнали синоптикът да ги разведрява от малкия екран, без значение какво ще бъде времето. „Ако и той се е скапал, ние какво да кажем“, негодували феновете, видяха от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар