Стивън Хокинг взриви света с това твърдение

Стивън Хокинг взриви света с това твърдение
4.5 (90%) 2 votes

Стивън Хокинг е категоричен, че Господ наистина съществува

Физикът Стивън Хокинг разтърси света с твърдението си.

Най-яркият мозък на съвременното човечество физикът проф. Стивън Хокинг успя да взриви световната научна общност с речта, която изнесе в университет в Кеймбридж през изминалия уикенд, отбелязва телевизионният канал S4C.

Физикът бе категоричен, че базирайки се на изследванията на Вселената, които са провеждани дълги години може да бъде направен изводът, че тя е била създадена от интелигентен разум.
Тоест на практика Вселената е била създадена от това, което ние хората наричаме Господ.

Стивън Хокинг е категоричен, че Господ наистина съществува

Стивън Хокинг е категоричен, че Господ наистина съществува

От думите на Стивън Хокинг става ясно, че е бил изолиран научен феномен във Вселената, който е определил като „интелигентно влияние” или „божествен фактор”, наличен още от създаването й и е изключено то да бъде определено като случайност.

Стивън Хокинг твърди, че именно благодарение на този „божествен фактор” е била създадена Вселената с всичките й производни, в това число и зараждането на живот на земята.
Според физика без този висш разум не би било възможно съществуването на каквото и да е.
В този ред на мисли, Стивън Хокинг посочва, че може да бъде заключено, че фактор с високо ниво на космически разум е създал всичко, което ни заобикаля.
Научните изследвания направени от гениалния физик доказват, че библейската легенда се базира на истината – „дизайнът” на Космоса е бил създаден от интелигентен разум.

Физикът е фокусирал усилията си в тази насока, след като Едуард, който му е доведен брат изпада в клинична смърт. След като се „връща” от Отвъдното, той разказал изумителна история.
Той е разкрил, че в минутите, в които се е намирал в другия свят се е убедил, че висш разум наистина съществува и именно той е създал Вселената и всичко, което ни заобикаля.
Стивън Хокинг подчертава, че брат му е последният човек на тази планета, който би твърдял, че Бог съществува.
След сполетялото го преживяване обаче, той е абсолютно убеден в наличието на висш разум, в чиито „ръце” е контролът на света ни, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар