Брендо наистина издаде книга, както обяви адвокатката му преди месециБрендо е озаглавил творбата си "Съзирам душата на България"

Брендо наистина издаде книга! Наркобосът изпълни казаното от адвокатката му отпреди няколко месеца и на пазара вече е първата му творба. Която се харчи за по 15 лева бройката. Книгата е издадена от никому неизвестното издателство Royal's Book Collection, а копия от нея вече бяха разпратени до по-големите медии. Придружени и от писмо, а също и от хартиен бял лотос, поставен вв отделна кутия.

[caption id="attachment_439551" align="alignright" width="300"]Брендо наистина издаде книга Брендо наистина издаде книга[/caption]

Книгата е озаглавена доста помпозно "Съзирам душата на България", а бърза справка показва, че неизвестното издателство е регистрирано не в България, а във Великобритания. И предвид факта, че никой в бранша не е чувал за него, нищо чудно то да е собственост на самия Брендо. Освен автор на текста, наркобосът сам е дал идея как да бъде оформена корицата на книгата.

В писмото, придружаващо пратката, се казва, че в момента Евелин Банев работи върху втората си книга и затова се е скрил от светлините на прожекторите, тъй като иска да бъде оставен да твори на спокойствие. Според запознати пък осъденият за трафик на наркотици мафиот просто си търси причина да оправдае изчезването си, научиха от vsekiden.com.

Слуховете са, че в момента Брендо се е покрил в Марбея и дори използва фалшива самоличност, за да не буди подозрения. В курорта наркобосът се представял с името Мартин. В писмото се казва още, че книгата на Брендо е първата творба, издадена от Royal's Book Collection, а самият й автор нарочно се е скрил, тъй като има причини да се бои за собствената си безопасност.