Около Крис Браун се заформя нова драма

Известният рапър Крис Браун поиска попечителство върху щерка си.

Както вече е известно, стана ясно, че известният рапър има дъщеря от приятелката си моделката Ниа, която е на девет месеца, пише bliasak.bg. Според запознати Крис Браун е сериозно заинтересован от случващото се с малката му дъщеричка на име Роялти и е изявил желание да участва активно в отглеждането й.

[caption id="attachment_439539" align="alignright" width="300"]Около Крис Браун се заформя нова драма Около Крис Браун се заформя нова драма[/caption]

Освен, че редовно се чува с майката на детето му – Ния, той ги посещава при всяка възможност в Тексас, където живеят, разкрива неназован източник. Из интернет пространството вече обикалят горещи фотоси от бебешкото парти, което е вдигнала преди една година 25-годишната изгора на Крис Браун. От тях става ясно, че бъдещата майка много добре е знаела името, което ще даде на дъщеричката си, тъй като на всички подаръци е изписано именно то. Любопитното обаче в случая е, че на купона не е бил забелязан бащата на Роялти – Крис Браун. Близки до моделката Ниа издават, че тя е вписала в списъка с гости мъж на име Бразил, който вероятно е бащата на детето.

Други източници пък твърдят, че още в началото на своята бременност любовницата на Крис Браун го уведомила, че ще става родител и никога не се е съмнявала, че именно той е биологичният баща на малката Роялти. На този етап рапърът не е направил никакъв коментар по случая. Той е оставил и в тайна новината, че е станал татко преди близо година. Считано към днешна дата рапърът е абсолютно свободен мъж, след като приятелката му Каруеши Тран го заряза.

До раздялата между двамата се стигна, след като медиите разтръбиха новината за малката му дъщеричка. Каруеши Тран бе особено огорчена от факта, че майката на детето на Крис Браун е не коя да е, а нейната приятелка Ниа, пише pik.bg. Очевидно Крис Браун се е забъркал много успешно в любовен триъгълник точно като в латиносапунките.