Ефирът на Би Ти Ви бе разтърсен от два ожесточени спора

Жесток скандал се заформи в ефира на Би Ти Ви.

Главните действащи лица бяха адвокатите Николай Хаджигенов и бившият депутат от „Атака” – Павел Чернев. Темата, която доведе до лютия спор в ефира на Би Ти Ви бе дали да бъде въведено смъртно наказание в България. a По време на жестокия скандал между двамата адвокати, Николай Хаджигенов призна, че изпитва сериозни съмнения по отношение на професионализма на колегата си Павел Чернев.

[caption id="attachment_439535" align="alignright" width="300"]Ефирът на Би Ти Ви бе разтърсен от два ожесточени спора Ефирът на Би Ти Ви бе разтърсен от два ожесточени спора[/caption]

На свой ред бившият народен представител не му остана длъжен и го помоли да не обсъждат подобни теми в ефира на Би Ти Ви, за да не му „изяде адвокатската книжка”. След изригването в типичния си стил, Павел Чернев показа адвокатската си книжка. Това действие на Павел Чернев накара Николай Гаджигенов, който е известен със защитата на съмнителната репутация на „Протестна мрежа” да си замълчи и да смени тутакси темата.

Разгорещен спор в ефира на Би Ти Ви предизвика и темата със смъртта на тримата сноубордисти, които загинаха, след като бяха затрупани от лавина в Пирин. Ябълката на раздора се оказа спорът дали имат някаква вина за случилото се или са поредните жертви на снега. Темата коментираха ски учителят Емил Обретенов, спасителят от ПСС Иван Драгошинов, журналистът Лиана Панделиева и Радослав Мирчев, който е председател на БАССЕС. Последният заяви, че познава двама от загиналите, но срещна неразбиране от страна на Панделиева. Тя е категорична, че постъпката на тримата сноубордисти е абсолютно безразсъдна.

След множеството упреци, които журналистката отправи по адрес на загиналите сноубордисти, Радослав Мирчев й опонира, че е твърде предубедена и то за неща, с които не може да се съгласи. Той призова да се абстрахират от този инцидент и ако иска да поговорят, да го направят. Председателят на БАССЕС подчерта, че онези, които ходят в планината са приятели и именно те са единствените, които могат да те спасят в трудните ситуации. Според него е излишно да се коментира фактът дали се кара на пистите или извън тях. От своя страна планинският спасител Иван Драгошинов бе категоричен, че не е нормално адреналина да надвива над разума, пише pik.bg.