Десислава не е на себе си от мъка заради раздялата със Зарко!

Поп фолк певицата Десислава наскоро отпразнува 36-ия си рожден ден. Певицата обаче се забавлява без гаджето си. Все по-упорития слух носи, че фолкаджийката се е разделила с ММА боецът Светлозар Савов. Според източници, близки до двойката двамата се разделили заради нерешителността на гаджето й. Певицата, която наскоро се върна в редиците на музикална компания „Пайнер” е с мускулягата от няколко години.

Тя много искаше да чуе сватбени камбани и да дундурка свой наследник, но младока не се решавал на важната стъпка. Гаджето на Деси, което е със седем години по-малък от нея не мислил още за сватба и за бебе, и затова на звездата й писнало повече да го чака. Тя преценила, че това може би няма как да стане в близко време, затова поискала двамата да се разделят и всеки да вземе живота си в своите си ръце.

[caption id="attachment_439332" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава е съкрушена от болка заради любимия си Светлозар[/caption]

Поп фолк звездата още официално не е обявила, че двамата със Зарко са се разделили. На този етап тя само е изтрила общите си снимки с приятеля си от социалните мрежи. На този етап блондинката е решила да се обърне с цялото си лице и да отдаде изцяло вниманието си към кариерата си и новите си стари шефове на „Пайнер”.

Припомняме, че двамата със Зарко са заедно от няколко години. Къдрокосата изпълнителка много пъти е казвала, че Зарко е най-голямата й любов. Според думите й приятелят й изобщо не се вписвал в категорията на боксьорите и ММА борците с ограничени умствени способности, а бил коренно различен, заради което я привлякъл.

Освен това Десислава не веднъж е казвала, че Зарко много добре се разбира и със сина й Майки. Това също добавило допълнителен огнен заряд в тяхната обич. Но сега нещата се развалили заради нерешителността на по-младия й приятел, и поради това гласовитката решила да се разделят.