Коко Динев се навря в миша дупка от срам покрай скандалите!

Коко Динев се изпокри на село. Осеменителят на поп фолк певиците се скри в село близо до Сандански. Къде обаче никой не издава. Негов ятак и връзка със света бил само близък приятел на негов баща.

Мъжът на поп фолк дивата Емилия изчезнал, защото искал да отмине скандала около черното тото. Пухкавият собственик на култовата кръчма в столицата „Кошарите” категорично отказа да говори за разкритите уредени мачове и затова изчезнал яко дим.

[caption id="attachment_439144" align="alignright" width="300"]Коко Динев Коко Динев се свря в миша дупка, крие се на село[/caption]

Въпреки че бяха разпитвани няколко футболисти, за които са твърдеше, че са в схемата, когато Коко Динев притежаваше пловдивския тим „Локомотив”, Динев не искал да проговори. Затова той предпочел да се потопи и изчезне в неизвестност, но не и да си признае каквото и да е. Богаташът не се бил мяркал от три седмици и в столицата.

Извикани разпитани в столичното следствие са футболистите Йордан Тодоров, Мартин Камбуров и Сашо Тунчев. Тримата са играли в пловдивския футболен отбор по времето, когато Коко Динев е бил шефа.

Припомняме, че скандала с черното тото гръмна през декември миналата година, когато се заговори за умишлено уредени мачове. Сигналът е дошъл от европейската централа, а е предаден на прокуратурата от БФС.

След това лъснаха и издънките за излезли наяве уговорки. Това накарало шишкавия богаташ да се покрие за известно време, за да не дава показания и всичко да утихне. Въпреки че преди известно време Коко Динев заяви, че няма нищо общо с това, поведението му говори за съвсем друго. И да продължава да твърди, че няма нищо общо с черното тото, а игралите по негово време футболисти, замесени в скандала нарече неприятно съвпадение.

Въпреки това името на Коко Динев не за първи път се замесва със скандал за уредени мачове. Припомняме, че преди време швейцарско спортно списание уличи точно пухкавия бизнесмен, че е замесен с предварително нагласени турнири.