Войната между Кейт Мидълтън и принц Чарлз се задълбочава!

Принц Чарлз и семейството на снаха му Кейт Мидълтън са във война. Тиха, но скоро тя заплашва да се разпространи надалеч. Причината е, че фамилия Мидълтън не дава на Чарлз да види първородния си внук. Малкият Джордж бил само под опеката на майката на Кейт. Това, че сватовете му държали далеч от него сина на бъдещия престолонаследник на Англия буквално взривявало Чарлз. Красивото момченце почти не се виждало с дядо си и това страшно нервирало и тормозело принца, твърдят близки до кралското семейство.

[caption id="attachment_439128" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън и принц Чарлз не се понасят и на снимка[/caption]

Ситуатията е такава и не се е променила още от раждането на сина на принц Уилям. Майката на Кейт, Карол държала в ръцете си отглеждането на малкия Джордж. Тя се разпореждала кога кралското бебе ще спи, кога ще яде, кога и с какво ще бъде занимавано. Изобщо се държала като истинска кралица, въпреки че не е такава, свидетелстват приближени до двореца.

Неоспорим факт е, че след като роди малкия си син Кейт и съпруга й Уилям са повече с нейното семейство, отколкото с кралските си роднини. А сега, когато принцесата носи и малката дъщеря на династията, тя буквално се е принесла да живее при майка си и баща си. Херцогът на Кембридж и съпругата му Кейт се оттеглиха да живеят в имението си в Норфолк, далеч от двореца. Според последния слух при тях се преместили да живеят и родителите на Кейт.

Поради тази причина Карол и Майкъл Мидълтън прекарват почти цялото си време с кралския малчуган, но тази чест не е оказана на другия му дядо Чарлз. Поради това принца на Уелс едвам сдържал гнева си от тази несправедливост. Обстановката в двореца особено са нажежи след коледния обяд. На него кралицата не покани семейството на херцогиня Кейт Мидълтън. Въпреки че кралицата обожава съпругата на първородния си внук тя не си позволи да не спази етикета.

Майка й Карол пък не пусна дъщеря си да пътува до двореца заради тежката бременност на дъщеря си в първите месеци. Кейт замина при майка, за да й помага, въпреки че в двореца условията са повече от перфектни.

Съпругът й Уилям също отказа да бъде част от тържествения обяд в двореца и предпочете да остане със семейство Мидълтън.