Виктор Николаев се обиди и нацупи в ефира на сутрешния блок!

Ани Цолова и Виктор Николаев добре се посмяха на края на сутрешния блок днес. Двамата водещи искренно се забавляваха със своите копия, макар че Виктор Николаев накрая яко се обиди.

Те бяха имитирани снощи в едно от най-гледаемото шоу „Като две капки води” по Нова телевизия. Новият сезон на имитаторското предаване стартира на 3-ти март. Снощи на новинарските столове в студиото на медията застанаха техните копия. Това бяха актрисата и певица Нона Йотова и Филип Аврамов. Артистът е познат от комедийния сериал „Домашен арест”, където той играе завряния зет.

[caption id="attachment_439122" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев бесен, представили го, че гледа тъпо[/caption]

След като изгледаха играта на двамата актьори реакцията на истинските Виктор Николаев и Ани Цолова бяха различни. Николаев се засегна, че според представлението той гледа доста тъпо и отнесено. Това изобщо не му се хареса и но винаря искрено възропта срещу образа си, в който се вмъкна Филип Аврамов. Екранната му половинка обаче прие имитацията с повече смях и чувство за хумор. Тя искрено са накефи на изпълнението на Нона Йотова.

Певицата наистина бе успяла да улови типичните й жестове, мимики и реплики, които Ани Цолова по принцип изрича от синия екран. Тя се смя от сърце на изпълнението на Йотова. Според нея обаче двамата би било добре да си вземат поука и да стоят по-естествено на екрана, а не да се държат като истукани. Тя посъветва партьора си на екрана Виктор Николаев да се поразчупят повече, за да се харесват повече на зрителите.

В шоуто „Като две капки вода” ще участват още Азис, рапъра Криско, асистентката на Гала-Джуджи, имитатора на Бойка Борисов- Ненчо Балабанов, отличничката на Х фактор Жана Бергендорф и актрисата Милена Маркова. Ексцентричният поп фолк певец ще се превъплати в ролята на естрадната ни прима Лили Иванова. На Джуджи пък й се падна да влезе в образа на голямата Йорданка Христова.