Симона Загорова знае как да получи своето, но не от Глория!

Поп фолк дивата Глория е строга майка, която държи изкъсо порасналата си дъщеря. Кралицата на поп фолка винаги е твърдяла, че не раздава нахалост парите за отрочето си и затова Симона се наложило да предприеме друга тактика. Момичето на фолкаджийката тази година ще е абитуриентка и тъй като майка й не била особено щедра към нея, тя се налагало да изнудва баща си. Илия Загоров в момента живее в столицата на Швеция.

Според слуха родителят й имал фирма за скраб в Стокхолм и живеел на семейни начала с жена, която ще стане негова законна половинка скоро. Тъй като живеел далеч от дъщеря си той изпитвал неудобство и затова винаги се стремял да угоди с финикийски знаци на наследницата си. Симона Загорова искала да има пари за луксозни дрешки и за купони по заведенията, които майка й трудно й отпускала.

[caption id="attachment_439021" align="alignright" width="300"]Глория Симона Загорова знае как да получи от баща си това, което не може от Глория[/caption]

Дъщерята на Глория е из копирала напълно високомерното поведение на известната си майка. От малка е свикнала да обикаля нощните клубове и затова обичала да се фука и със скъпарски парцалки.

Симона завършва тази година музикалното училище в столицата. Абитуриентката има намерение да следва поп и джаз в Музикалната академия в София. В едно свое интервю наследницата на поп фолк звездата заяви, че иска да завърши бакалавърската си степен у нас, като евентуално да замине да следва магистратура в чужбина. Въпреки че майка й има желание тя да учи извън граница, Симона е убедена, че иска първо да завърши първата степен на обучението си у нас, а след това да довърши образованието си в странство.

Симона, която вече има първите си изяви на родната музикална сцена признава, че има прилика с именитата си майка и то не само физически, но и като гласови данни. Красавицата често е признавала, че не е лесно да си изпълнител, особено в сянката на известен родител.

Глория пък е убедена, че по пътя, който е поела нейната дъщеря ще има много предизвикателства и трудности. Но пък със силния си характер певицата е сигурна, че чаровницата ще успее да устои на предизвикателствата на професията.