Клюкарката Лиляна Ангелова плющи обяди за рекордните 200 лева!

Лиляна Ангелова се глези с невероятни блюда всеки обед. Клюкарката на Николета Лозанова всеки обяд харчела за изискани блюда от френската кухня по двеста лева. Устатата брюнетка всеки ден си угаждала с деликатеси от френската кухня, които бил немислими за обикновения човек.

Бившата участничка в Биг Брадър не си плащала от джоба скъпите обеди.Когато участваше в къщата на Големия брат клюкарката в предаването на Николета Лозанова „Папараци” беше се сдушила с Боби Ръгбиста. По време на шоуто двамата станаха гаджета, но след края на предаването пътищата им се разделиха.

[caption id="attachment_439005" align="alignright" width="300"]Лиляна Лиляна Ангелова с по-мастито гадже от Николета Лозанова[/caption]

Според упорития слух Лили имала сега на разположение богат и възрастен мъж, който й плащал прищявките. Тя обаче досега никъде не се е показвала с него и го държи в дълбока тайна.

Припомняме, че една от най-атрактивните участнички в един от сезоните на Биг Брадър беше спрягана с редица известни и не толкова познати из публичното пространство мъже. Преди поп фолк дивата Мария да стане законна половинка на Гущеров, клюкарката Лили беше спрягана като една от любовниците на милионерския наследник. Тя обаче отрече тогава дори да е познавала лично депутатския син.

Реалите звездата доста често бе спрягана и като скандална жена и разбивачка на семейства. Преди време съпругата на неин любовник преби красивата клюкарка. Оттогава тя внимава с кого си ляга, но въпреки това уверението й, че се е променила и внимава дали гаджето до нея е свободно много, не е за вярване.

Лили Ангелова стана просто по-предпазлива и вече така не афишира за щяло и нещяло своите креватни похождения. Все пак упорития слух, че Лили си е намерила спонсор, прехвърлил годините на средната възраст не са без основание. Те се правят на основание на това, че всеки ден Лиляна Ангелова си позволяла обяд колкото е една месечна заплата за повечето българи.