Борис Немцов се срещал и с друга зад гърба на Анна ДурицкаяБорис Немцов имал паралелна връзка и със Замира Дугужева

Борис Немцов е криел и втора любовница. Застреляният в петък опозиционер е имал паралелна връзка с друга жена, освен с любовницата му Анна Дурицкая. Става въпрос за Замира Дугужева, на 31 години, от Карачаева-Черкесия.

[caption id="attachment_439007" align="alignleft" width="300"]Любовницата на Борис Немцов Любовницата на Борис Немцов[/caption]

За аферата се е разбрало не от друг, а от самата Дугужева, която с охота е споделила пред руска медия за отношенията си с политика. Жената разказва, че първоначално не е знаела, че паралелно с нея, Борис Немцов се е виждал и с Дурицкая. Желанието му за дискретност обяснявала единствено с положението му в обществото и нежеланието му личният му живот да е на показ. Двамата се запознали преди две години, по време на митинг на опозицията в Москва.

Тя е била с приятелки и се опитала да снима политика. Който я забелязал и й предложил да се щракнат заедно. По това време той вече има двегодишна връзка с украинската манекенка Дурицкая, но това не го спира да започне роман и с Дугужева. Която е с осем години по-голяма от гаджето му. Нещо повече, опозиционерът успял да я убеди, че е свободен човек и в живота му няма друга жена.

Дугужева му повярвала и това сложило началото на връзката им.

В разгара на връзката им 31-годишната жена разбрала за съперницата си, при това съвсем случайно. Тя видяла в телефона му смс от Анна, в която украинката го наричала "любими". Което всъщност довело до решението й да го остави, научиха от "24 часа".

Любопитното е, че много от приятелите на Дугужева не знаели за раздялата й с Немцов и първоначално решили, че именно тя е била с него в нощта на убийството му.