Боби Белята беше погребан в Алеята на творците, неизвестно защоБоби Белята е погребан до Чочо Попйорданов и майка му

Боби Белята е погребан като културен деец! Застреляният миналия четвъртък мафиот е положен в Алеята на творците в частните гробища в софийския квартал Бояна. Непосредствено до гроба на дясната ръка на наркобарона Таки е погребан големият ни актьор Чочо Попйорданов и майка му доктор Екатерина Попйорданова.

[caption id="attachment_438952" align="alignleft" width="300"]Гробът на Боби Белята Гробът на Боби Белята[/caption]

Редом до тях е и псоледният дом на Николай Петев - депутат от БСП и председател на Съюза на българските писатели. Затова и буди недоумение защо гангстерът, известен само със сделките си с наркотици и дружбата си с Таки, е положен редом до такива изтъкнати личности, заслужили мястото си в т.нар. Алея на творците, възмущават се онлайн потребителите.

На погребението вчера, въпреки многото хора, не присъстваха едни от най-близките авери на разстреляния и известни имена в ъндърграунд средите - Радостин Бързанов-Радо Слънцето и Димитър Христов, по-известен като Митко Малкия. Запознати издават, че двамата умишлено са пропуснали траурната церемония, тъй като е била под наблюдението на ДАНС.

Аверите на Боби Белята са били предупредени, че именно заради присъствието на цял куп ключови фигури от родния ъндърграунд, гробищата ще са пълни с агенти и спецченгета под прикритие. Точно заради това никой от "големите риби" не се е появил на погребението, научиха от vsekiden.com.

Венците, отрупали гроба на Белята, също са анонимни и само на някои от тях присъства първото име на изпращача. Припомняме ви, че Боби Белята беше застрелян миналия четвъртък край езерото в столичния квартал Казичене. Разследващите смятат, че той е имал уговорена среща с убийците си, които все още са неизвестни.