Борис Немцов имаше афера и с платена компаньонкаБорис Немцов беше известен като ценител на женската хубост и бонвиван

Борис Немцов приживе беше известен в политическите и не само среди като непоправим женкар и бонвиван. Застреляният в петък руски опозиционер има общо четири деца от три различни жени като настоящата му любовница Анна Дурицкая призна, че е правила аборт от него. Тъй като той не е желаел повече наследници.

[caption id="attachment_438907" align="alignleft" width="300"]Борис Немцов със скандалната Анастасия Борис Немцов със скандалната Анастасия[/caption]

Най-голямата му дъщеря - Жана, е на 30 години и работи като журналистка. Всъщност майка й Раиса е единствената жена, с която Немцов има сключен брак. Двамата се срещат още когато той е студент, а 55-годишната днес жена работела като библиотекарка. Според близки до семейството, макар да живеят разделени и Борис Немцов да не крие връзките си с други жени, той и съпругата му така и не са се развели. И към днешна дата официално тя се води негова вдовица.

Малко след раздялата си с нея, политикът започва връзка с Екатерина Одинцова, която е журналистка. От нея той има две деца - дъщеря Дина на 12 година и син Антон на 19. Година след като се ражда втората му дъщеря, Немцов се сдобива и с трета наследничка - София, на 11 години, от връзката му със секретарката на Кремъл Ирина Королева. Децата обаче не спират опозиционера и той продължава да сменя жените си като носни кърпички.

Голям скандал предизвика появата му по нощните заведения с платената компаньонка Анастасия Огнева, научиха от "24 часа". С Анна Дурицкая, която беше с него във фаталната вечер, имат връзка от четири години. Двамата се запознават в Турция и въпреки разликата помежду им от цели 19 години, заживяват заедно.

Майката на Анна потвърди, че в началото на миналата година манекенката е направила аборт от любовника си по изрично негово настояване. Операцията се е състояла в Цюрих, а всички разходи по нея са повети от политика.

[gallery link="file" ids="438908,438909,438910"]