Бившата на Слави Трифонов – Маги Ангелова му е благодарна и не може да го забрави

„Благодарна съм на Слави Трифонов за всичко, което сем преживяла с него. След толкова години все още поддържаме приятелски отношения, виждаме се и винаги ще е така” – споделя пред „България днес” Маги Ангтелова, известна като Маги на Слави. Бившата манекенка и настояща психоложка твърди, че с Дългия се уважават най-вече заради връзката, която са имали, и дори след раздялата им хармонията в отношенията им се пази и до днес. „Все още присъства този силен интерес към отношенията ми с него, а те са напълно нормални. Имали сме толкова хубави моменти, уважаваме се като личности. Както във всяка една връзка, и в нашата е имало и хубави, и лоши моменти, но двамата сме успели да запазим като спомен само хубавите” – разкрива Маги на Слави.

[caption id="attachment_438894" align="alignleft" width="300"]Маги Ангелова Маги на Слави сега е действащ психолог[/caption]

Дамата от Варна имаше дългогодишна връзка със Слави Трифонов и няколко години бе считана за голямата му любов. Говореше се дори, че двамата стигнали до годеж, но в крайна сметка се разделиха. „Всяка една връзка между двама души трябва да приключва по този начин. Хората правят грешка, когато помнят само лошите моменти, запазват в себе си гняв и болка от спомените си с бившите. Много е важно да се разделяме по хубав начин, важното е какво остава след връзката, защото това неминуемо ще повлияе на отношенията с новия човек до теб. Несъзнателно, ако пазиш в себе си проблемите с бившите си, те ти пречат занапред” – категорична е известната психоложка. Маги на Слави дълги е сочена за голямата му любов и май остана такава след окончателната им раздяла. Всяка следваща връзка на Дългия след нея е обречена на провал, а за приятелство с други негови бивши изгори не може и да става дума. Колкото и жени да е имал Слави Трифонов след Маги, тя си остава единствената, която е получавала телевизионно обяснение в любов от него – отбелязва изданието.

Ето с тази песен.