Динко Динев настоява да бъде направен тест за бащинство на бебето на Емануела

Фолк дивата Емануела преживява тежка лична драма.

Краткото щастие на Емануела бе помрачено от бащата на любимия й Димитър Динев – Динко Динев. Крупният бизнесмен изпитва сериозни съмнения, че детето е на сина му и настоява да бъде направен тест за бащинство на първородния му внук.

Припомняме, че Емануела роди първородния син на Димитър Динев на 11 януари.

[caption id="attachment_438882" align="alignright" width="300"]Динко Динев настоява да бъде направен тест за бащинство на бебето на Емануела Динко Динев настоява да бъде направен тест за бащинство на бебето на Емануела[/caption]

Оттогава Динко Динев не е спирал да получава поздравления за първия си внук, но категорично отказва да ги приеме. Накрая се стигнало дотам, че спрял да вдига телефона си. Според запознати, Динко споделил пред приятели, че няма да приеме внук си, докато Емануела не се съгласи на малкия Митко да му бъде направен тест за бащинство.

Съмненията на Динев старши са породени от факта, че Емануела забременяла от сита му при среща за една нощ. Няколко седмици по-късно фолк сивата му се обадила, за да му съобщи, че чака дете от него. Месеци наред Димитър Динев криел новината от баща си. Той изпаднал в паника щом научил, че Емануела е бременна от него и се чудил как да си признае. Бизнесменът научил вестта по възможно най-грубия начин – от медиите, отбелязва столичен ежедневник.

При все, че още в началото на бременността й, Емануела и Димитър Динев се разделяли многократно, тя все пак решила да запази бебето. Към днешна дата двамата отново не са в добри отношения. Една от многото служителки на Динко Динев разкрива, че олигархът не може да приеме певицата като своя снаха, след като в продължение на години я е срещал като компаньонка на някой богат чичко в Свети Влас. Именно този факт дава сериозни основания на крупния бизнесмен да се съмнява, че рожбата на Емануела е от сина му.

Как ще приключи обаче тази семейна сага, никой за момента не се наема да прогнозира.